top of page
Onze aanpak
RB afbeelding bewerkt 01.jpg

ONZE AANPAK

Logo Rustiek Bouwen

Bij Rustiek Bouwen willen we graag uitlichten wat onze werkwijze uniek maakt. Er zijn een aantal onderwerpen waar we ons bijzonder in onderscheiden of die we belangrijk vinden, en die we graag met u willen delen. Als u meer informatie wenst of als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

BIM

BIM

Bij Rustiek Bouwen worden projecten in BIM (Building Information Modeling) uitgewerkt. BIM is een digitale manier om bouwprojecten te ontwerpen, te plannen en te beheren. Met 3D-modellen van de woning kunnen allerlei aspecten van de woning worden gevisualiseerd en geanalyseerd, zoals de bouwstructuur, de installaties, de materialen en de kosten.

Door de 3D visualisatie krijgt u een waarheidsgetrouw beeld van uw woning, nog voordat er met de (ver-)bouw van de woning begonnen is. Eventuele nieuwe inzichten kunnen we snel en efficiënt in het ontwerp doorvoeren.

Houten gebinten

HOUTEN GEBINTEN

Houten gebintconstructies zijn bij uitstek geschikt om een rustieke uitstraling te creëren in uw woning. De gebinten in onze ontwerpen bestaan uit kolommen en balken van eikenhout die met klassieke pen- en gatverbindingen met elkaar zijn verbonden. Dit maakt deze gebinten niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en solide. En hoewel de opbouw van houten gebintconstructies al eeuwenoud is, hedendaagse technieken maken het mogelijk om deze gebinten snel en eenvoudig te vervaardigen en te monteren.
 

IMG_4029_bewerkt_PNG.png
Presentatie

PRESENTATIE

Bij Rustiek Bouwen gebruiken we verschillende presentatietechnieken om uw nieuwe woning of verbouwing te laten zien. Zo kunnen we ons beperken tot eenvoudige 2D en 3D aanzichten maar bieden daarnaast de mogelijkheid tot de ultieme beleving door samen met u virtueel door uw woning te lopen. Onze overtuiging is dat de beleving van Virtual Reality u zal helpen om tijdens het ontwerpproces de beste keuzes te maken. Daarom bieden we u deze optie tegen minimale kosten aan.

Prijsvorming

PRIJSVORMING

Bij Rustiek Bouwen zijn we transparant over de kosten van onze diensten. De uiteindelijke kosten voor de (ver-) bouw worden bepaald door de aannemer. Vooraf geven u een indicatie van de bouwkosten, op basis van kengetallen die zijn bepaald op basis van historische gegevens en markttrends.

Als door omstandigheden blijkt dat de kosten hoger uitvallen dan hetgeen is gebudgetteerd dan zoeken wij graag samen met u en uw aannemer naar oplossingen om het plan alsnog binnen budget te realiseren.

pexels-miguel-á-padriñán-1111319_bewerkt RB logo 02.png
bottom of page