top of page
Projecten

PROJECTEN

Logo Rustiek Bouwen

Als jong ontwerpbureau zijn wij bij Rustiek Bouwen trots op onze huidige collectie aan woningen en bijgebouwen met karakteristieke houtconstructies. Staat uw droomhuis of bijgebouw er al tussen? Zo niet, dan kunt u bij ons ook terecht voor een op maat gemaakt ontwerp op basis van uw wensen voor nieuwbouw of verbouw. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor projecten die geen houten gebintconstructies vereisen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. We staan klaar om uw droomhuis of bijgebouw samen met u te realiseren. Tot snel!

Onze collectie
Onze projecten
Gouden achtergrond afbeelding 01_bewerkt.jpg

Bent u op zoek naar een unieke woning of bijgebouw? Dan is onze collectie zeker iets voor u! Onze royale ontwerpen bieden volop sfeer doordat ze zijn vormgegeven met een authentieke houtconstructie. We maken op maat gemaakte ontwerpen of u kunt een woning of bijgebouw uit onze collectie kiezen, die we volledig naar uw wensen en stijlvoorkeuren aanpassen. Alvorens deze ontwerpen te maken, controleren we of de beoogde plannen passen binnen het bestemmingsplan.
Interessant om te weten is dat onze woningen levensloopbestendig en duurzaam zijn. Ze kunnen als vrijstaand en twee-onder-een-kap worden gerealiseerd; de mogelijkheden zijn eindeloos.
De bijgebouwen worden vormgegeven op basis van de door u gewenste functie, zoals een thuiskantoor, B&B of tuinhuis.

Logo Rustiek Bouwen

Bij Rustiek Bouwen zijn wij gepassioneerd over het creëren van duurzame en rustieke gebouwen. Onze projecten zijn gericht op het behouden van de charme en authenticiteit van historische gebouwen, terwijl we tegelijkertijd moderne voorzieningen en technologieën toevoegen. Wij werken met hoogwaardige materialen en maken gebruik van traditionele bouwmethoden om unieke en karaktervolle structuren te creëren. Of het nu gaat om het renoveren van een oude boerderij of het ontwerpen van een modern woonhuis met historische uitstraling, wij leveren altijd kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bekijk ons portfolio van gerealiseerde projecten en laat u inspireren door onze unieke aanpak.

Logo Rustiek Bouwen
bottom of page