top of page
Projecten

PROJECTEN

Logo Rustiek Bouwen

Als jong ontwerpbureau zijn we bij Rustiek Bouwen trots op onze huidige collectie woningen in een historische stijl. Staat uw droomhuis hier er al tussen? Maak dan gebruik van ons startaanbod waarbij we uw vertrouwen belonen met een aantrekkelijk voorstel!

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een ontwerp op basis van uw wensen voor uw nieuwbouw of verbouwing. Onze diensten omvatten onder meer het ontwerpen van een passend plan, het maken van bouwkundige tekeningen, het regelen van vergunningen, interieurontwerp en het opstellen van een lichtplan. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor projecten die geen houten gebintconstructies vereisen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn klaar om met u uw droomhuis te realiseren. Tot snel!

Onze collectie
Onze projecten
Gouden achtergrond afbeelding 01_bewerkt.jpg

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle woning? Dan is onze collectie rustieke woningen voor particuliere woningbouw iets voor u! Dit zijn eigentijdse woningen ontworpen met historisch besef, met een royale uitstraling van binnen en buiten. In onze ontwerpen wordt het beschikbare oppervlak uitermate efficiënt benut, waardoor u ook met beperkte ruimte het gevoel hebt royaal te wonen.
Daarnaast zijn onze woningen gericht op maatschappelijke thema's, zoals duurzaamheid, minimalistisch en levensloopbestendig wonen. Onze woningen kunnen worden uitgevoerd als vrijstaande woning, maar ook varianten zoals twee-onder-een-kap of rijtjeshuis zijn mogelijk. Kortom, als u op zoek bent naar een prachtige en unieke woning, dan is onze collectie zeker iets voor u!

Logo Rustiek Bouwen

Bij Rustiek Bouwen zijn wij gepassioneerd over het creëren van duurzame en rustieke gebouwen. Onze projecten zijn gericht op het behouden van de charme en authenticiteit van historische gebouwen, terwijl we tegelijkertijd moderne voorzieningen en technologieën toevoegen. Wij werken met hoogwaardige materialen en maken gebruik van traditionele bouwmethoden om unieke en karaktervolle structuren te creëren. Of het nu gaat om het renoveren van een oude boerderij of het ontwerpen van een modern woonhuis met historische uitstraling, wij leveren altijd kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bekijk ons portfolio van gerealiseerde projecten en laat u inspireren door onze unieke aanpak.

Logo Rustiek Bouwen
bottom of page