top of page
Onze diensten afbeelding 01_bewerkt.jpg
Logo Rustiek Bouwen

ONZE DIENSTEN

Bij Rustiek Bouwen bieden wij diverse services aan, variërend van ontwerpen voor nieuwbouw en verbouwingen van zowel exterieur als interieur, tot het verstrekken van bouwkundig advies en tekeningen, vergunningsaanvragen en 3D-visualisaties.

Voor een sfeervol ontwerp kunt u onze eigen collectie bekijken voor inspiratie. Hier presenteren wij unieke ontwerpen van woningen en bijgebouwen met authentieke houtconstructies.


Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten
Rustiek Bouwen advies

Advies

Wij adviseren u over de haalbaarheid van uw initiatief of plan en bieden esthetische begeleiding gedurende het gehele bouwproces.

Symbool_ontwerp 01 - variant.png

Ontwerp

Laat ons een exclusief ontwerp creëren voor uw nieuwe woning of bijgebouw, of ontdek onze collectie en kies een ontwerp als basis. Wij passen het geselecteerde ontwerp volledig aan naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Rustiek Bouwen visualisatie

Visualisatie

We vertalen uw plannen naar fotorealistische impressies en animaties. Voor de presentatie hebben we de mogelijkheid om visueel door uw ontwerp te navigeren. Deze ervaring ondersteunt ons in het maken van weloverwogen beslissingen.

Rustiek Bouwen tekenwerk

Bouwkundige tekeningen & Vergunningen

Wij bieden complete bouwkundige tekeningservices, van ontwerp tot uitvoering, inclusief het aanvragen van de omgevingsvergunning.

Symbool_interieur 01.png

Interieurontwerp

In nauwe samenwerking met onze partner verzorgen wij uw interieurontwerp volledig op maat, afgestemd op uw wensen en stijl.

Symbool_interieurmodel 01.png

Interieurmodel

Een must-have voor interieurontwerpers! Ontvang een gedetailleerd bouwkundig model in SketchUp of Revit als basis voor uw interieurontwerp. Laat de technische aspecten zoals het tekenen van daken, constructies en trappen aan ons over. Wij beoordelen meteen de bouwkundige haalbaarheid van de mogelijkheden die u voor ogen heeft voor het ontwerp. Zo kunt u zich volledig concentreren op het creëren van het perfecte interieur.

Symbool promoties 01 - variant.png

Promotievideo

Wilt u ook dat uw project, product of bedrijf op sociale media een groot publiek bereikt? Wij maken graag een promotievideo met visualisaties voor u. Wat we nodig hebben, is een SketchUp of Revit model van uw project. Als u dat niet heeft, kunnen wij een model op basis van uw ideeën creëren. Wij presenteren uw project met integratie van de nieuwste trends voor een spectaculair eindresultaat.

Visualisatie van Producten en Details 01.png

Visualisatie van Producten en Details

Heeft u een fantastisch product of bijzonder detail dat u wilt presenteren aan uw klanten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van realistische 3D-impressies en animaties en helpen u graag uw ideeën tot leven te brengen!

bottom of page