top of page
Onze diensten afbeelding 01_bewerkt.jpg
Logo Rustiek Bouwen

ONZE DIENSTEN

Rustiek Bouwen richt zich op het ontwerpen en bouwkundig uitwerken van woningen met een historisch karakter. Kenmerkend voor onze ontwerpen zijn de houten gebintconstructies die voor een belangrijk deel de authentieke uitstraling gestalte geven.

U kunt bij ons terecht voor alle woning gerelateerde (ver)bouwprojecten. Naast het aanbod stijlvolle nieuwbouwwoningen uit onze collectie bieden wij u de mogelijkheid om een ontwerp te maken dat is toegespitst op uw persoonlijke woonwensen.

Persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt.
 

Vanwege de nauwe samenwerking met Casa Leinweber interieuradvies bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw woning met een passend interieurontwerp helemaal af te maken.

Laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomwoning of verbouwing!

Onze diensten
Rustiek Bouwen advies

Advies

Advies over haalbaarheid van uw initiatief of plan en esthetische ondersteuning gedurende het bouwproces.

Rustiek Bouwen ontwerp

Ontwerp

Keuze in een vrij ontwerp of één uit onze collectie.

Rustiek Bouwen visualisatie

Visualisatie

Prachtige 3D impressies en animaties van uw plannen, zodat uw idee tot leven komt.

Rustiek Bouwen tekenwerk

Tekenwerk

Bouwkundige tekeningen voor alle fases: ontwerp, vergunningen en uitvoering.

 Rustiek Bouwen vergunningen

Vergunningen

Laat ons u ontzorgen door het regelen van de omgevingsvergunning, waardoor u de benodigde toestemming heeft om te kunnen bouwen.

Rustiek Bouwen interieur

Interieur

Een volledig verzorgd interieur in samenwerking met onze partner Casa Leinweber interieuradvies, afgestemd op uw wensen en stijl.

Rustiek Bouwen lichtplan

Lichtplan

Wij helpen u graag om uw woning te laten stralen met een prachtig lichtplan. Hierbij bepalen wij de lichtpunten, armaturen, schakelaars en maken wij een lichtberekening.

Symbolen werkvoorbereiding 01.png

CAD-Producten

Optimaliseer uw workflow, verhoog uw efficiëntie en geef uw bedrijf en project een boost met onze CAD-producten, die de tijdrovende ontwerp- en tekendiensten vervangen.

bottom of page