top of page
Visitekaartje RB bewerkt 02.jpg

OVER ONS

Rustiek Bouwen is in 2023 opgericht door Jochem Vermeulen, een jonge bouwkundige en ontwerper met een passie voor historische gebouwen. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, heeft hij zich gericht op het ontwerpen en (ver)bouwen van woningen in historische stijl, gecombineerd met moderne accenten die passen bij de trends van deze tijd. Wat altijd handig is, is dat Jochem het vaste aanspreekpunt is binnen het bedrijf en ook (deel)fases kan verzorgen, zoals ontwerpen, visualisaties en bouwkundige tekeningen.

We kunnen samen met u en partners uit ons of uw netwerk een fantastisch plan realiseren.

Logo Rustiek Bouwen
Onze misse
Create afbeelding 01.4_bewerkt.jpg
Donkergrijze achtergrond afbeelding 01_bewerkt.jpg

ONZE MISSIE

Onze missie bij Rustiek Bouwen is om traditionele woningen toe te voegen aan Nederland die opvallen door hun houten gebintconstructie. Bij het ontwerpen van deze woningen houden we rekening met de inpasbaarheid en vormgeving om ze aantrekkelijk te maken voor potentiële bewoners. We willen ook een bewustwording creëren dat leegstaande historische schuren in Nederland een goede optie zijn voor woningen en dat we ook gespecialiseerd zijn in het herbestemmen en transformeren van eeuwenoude schuren. Op deze manier willen we bijdragen aan het behoud van de historische erfgoed en tegelijkertijd nieuwe woningen creëren die aansluiten bij de behoeften van de huidige tijd.

Onze visie
wheat-gf45d7a746_1920_02_bewerkt.jpg
Gouden achtergrond afbeelding 01_bewerkt.jpg

ONZE VISIE

Onze visie bij Rustiek Bouwen is om prachtige woningen te ontwerpen en bouwen in een historische bouwstijl, met speciale aandacht voor het integreren van houten gebintconstructies. We willen bijdragen aan het behoud van de historische bouwstijl en tegelijkertijd aanbieden aan particulieren die op zoek zijn naar een charmant en uniek thuis. We bieden onze diensten aan voor zowel nieuwbouw als verbouw van woningen en staan open voor maatwerk en nieuwe ontwerpen.

wheat-gf45d7a746_1920.jpg
Logo Rustiek Bouwen_in cirkel_donkergrijs_90% doorschijnend_PNG.png
bottom of page