top of page
Rustiek Bouwen - Jochem Vermeulen - Logo.jpg

Jochem Vermeulen

Mijn naam is Jochem Vermeulen (1996) en ik ben de oprichter van Rustiek Bouwen. Architectuur en de presentatie ervan hebben mij van jongs af aan al aangesproken. Vooral programma's zoals 'Grand Designs' van Kevin McCloud inspireerden mij en deden me al vroeg beseffen dat ik later gebouwen wilde ontwerpen en visualiseren. Naast deze passie heb ik ook een sterke interesse in historische gebouwen en hoe ze zijn gebouwd. Met name de authentieke houtconstructies, die als onderdeel van de hoofddraagconstructie het oudste gedeelte vormen van een bouwwerk. Ze stralen een unieke sfeer en warmte uit die met de jaren alleen maar mooier worden. Tijdens mijn afstudeeronderzoek "Van Schuur naar Woning" heb ik uitgebreide kennis kunnen vergaren over de houtconstructies, welke ik vandaag de dag nog steeds toepas.

Na werkervaring te hebben opgedaan in de bouwwereld, was het dan zover. In 2022 startte ik mijn eigen bedrijf ‘’Rustiek Bouwen'', waarin zowel mijn passie voor architectuur als historie samenkomen. De combinatie van deze authentieke houtconstructies met moderne architectuur creëert een prachtig contrast, wat de stijl is waar Rustiek Bouwen voor staat.

Create afbeelding 01.4_bewerkt.jpg
Logo Rustiek Bouwen_volume.png

Rustiek Bouwen

Bij Rustiek Bouwen bieden we diverse ontwerp- en tekenwerkzaamheden, met een sterke focus op ontwerp en presentatie, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze kernwaarde is onze sfeervolle stijl met karakteristieke houtconstructies, die bewonderd kunnen worden in onze collectie. Naast deze collectie bieden we op maat gemaakte ontwerpen, zowel mét als zonder houtconstructies. Wat onze ontwerpen uniek maakt, is de combinatie van karakteristieke elementen met een modern interieur. Dit samenspel zorgt voor een prachtig contrast en vormt tevens onze signatuur.

bottom of page