top of page

VLAAMSE SCHUUR

ROYAAL

Gouden achtergrond afbeelding 01_bewerkt_edited.png

OMSCHRIJVING

De royale Vlaamse schuur is een landelijke levensloopbestendige woning met 130 m² woonoppervlak op begane grond en verdieping. De woning beschikt over 3 slaapkamers (1 op de begane grond), 2 badkamers (1 op de begane grond) en 1 werkruimte. Daarnaast is er een technische ruimte voor de installaties. Voor het plaatsen van zonnepanelen zijn er mogelijkheden op het dak en/of in de tuin.

Het ontwerp is geïnspireerd op de Brabantse historische agrarische Vlaamse schuren. Zoals bij de originele schuren, heeft de woning ook een indrukwekkende open entree met een prachtige houten gebintconstructie. De linkerkant van de woning, waar oorspronkelijk paarden en wagens doorheen reden, is zoveel mogelijk opengelaten door het toepassen van vides met vrij zicht van voor naar achter. In het ontwerp zijn ook de kenmerkende grote openslaande deeldeuren aan de voor- en achterzijde van de woning teruggebracht, inclusief een overstek aan de voorzijde waaronder vroeger paarden werden gespannen.

In de woning zijn aan de binnenkant ramen toegepast met luikjes met zicht op de indrukwekkende entree. De hoge plafonds en speelse open ruimtes geven de woning een ruimtelijk gevoel. Door de raampartijen in de zichtlijnen te positioneren, sta je altijd in contact met de buitenomgeving. Het exterieur heeft een kloppend symmetrisch geheel, waarbij de buitenkozijnen met elkaar zijn uitgelijnd.

U kunt het ontwerp helemaal aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur door zelf materialen te kiezen, aanpassingen in de schaal en ruimtelijke indeling en zelfs een eventuele aanbouw.

Als u op zoek bent naar een royale toekomstbestendige woning met historische charme en een prachtige houtengebintconstructie, dan is de Vlaamse schuur van Rustiek Bouwen de perfecte keuze!

Gouden achtergrond afbeelding 01_bewerkt_edited.png
Rustiek Bouwen_CollectieDonkergrijze achtergrond

INTERIEUR

Deze afbeeldingen geven een indruk van hoe het interieur van uw woning er mogelijk uit zou kunnen zien. U kunt bij ons zelf bepalen in welke mate en binnen welk budget u uw interieur wilt laten ontwerpen. Onze diensten omvatten onder andere moodboards, advies over kleuren en materialen, 2D en 3D indelingen, een lichtplan en meubeladvies. Op deze manier bent u verzekerd van een prachtig interieur dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en perfect past bij het exterieur van uw woning.