top of page
pexels-fauxels-3184465_bewerkt.jpg
pexels-fauxels-3184465_bewerkt.jpg

ONZE PARTNERS

Logo Rustiek Bouwen_volume_witte cirkel_90 transparantie.png

Bekijk onze partners waarmee we nauw samenwerken om geweldige projecten te realiseren. Bent u geïnteresseerd om partner te worden? Neem dan gerust contact met ons op, we geloven dat samenwerken de sleutel is tot een succesvol project.

Logo - Van den Elsen Houtbouw - Rustiek Bouwen - 01.jpg

HOUTCONSTRUCTIES

Met 15 jaar ervaring in de houtbouw kunnen wij onszelf met recht specialisten noemen. We bieden op maat gemaakte houten constructies zoals draagconstructies, overkappingen, carports en woningen. Met onze vakmensen bouwen we samen slimmer en sneller aan jouw op maat gemaakte droom. Dankzij onze grote voorraad eiken- en douglashout en ons CNC-gestuurde machinepark behalen we prachtige resultaten.

Ons verschil maken we door onze kennis, ervaring en vakmanschap in te zetten voor jouw project! We bieden een totaalpakket waarbij we in elke stap met je meedenken. Of het nu gaat om authentieke of moderne verbindingen met staal, we presenteren een goed plan dat past bij de stijl van jouw project. Onze 3D-tekenaars brengen jouw ideeën tot leven, terwijl we snel schakelen van het eerste gesprek tot de oplevering. Met CNC-gestuurde machines realiseren we constructies van hoogwaardige kwaliteit en precisie.

  • Logo Instagram
  • Logo Facebook
  • Logo LinkedIn
  • Symbool Website

INTERIEURONTWERP

Mijn naam is Astrid Leinweber, het gezicht achter Casa Leinweber, daarbij ook een echte interieurliefhebber! Vanuit deze passie ben ik ook mijn instagrampagina @casa.leinweber begonnen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een platform vol met interieurliefhebbers.

Al snel kreeg ik diverse aanvragen voor interieuradvies, zodoende heb ik mijn dromen nagejaagd en geef ik nu ook samen met een team interieuradvies. Het motto van Casa Leinweber is ''create your own luxury home'' en hierbij helpen wij je graag verder. Een persoonlijk advies met een unieke luxury touch.

In onze interieuradviezen staat de luxe sfeer centraal. Wij maken gebruik van mooie stoffen, natuursteen, warme materialen en subtiele kleuren waardoor er een echte hotelvibe wordt gecreëerd. 

Door het gebruik van de juiste materialen en kleuren hoeft een sfeervol interieur niet onbetaalbaar te zijn.

+31 651 950 481

  • Logo Instagram
  • Logo Facebook
  • Logo LinkedIn
  • Symbool Website
Casa Leinweber logo-D1 Black Mockup.jpg
bottom of page