top of page
Jochem Vermeulen - Rustiek Bouwen - 02.jpg

Jochem Vermeulen

Mijn naam is Jochem Vermeulen (1996), een gedreven en enthousiaste ontwerper en bouwkundig ingenieur bij Rustiek Bouwen. Van jongs af aan trekt architectuur mij erg aan. Mede door programma’s zoals ‘’Grand Designs’’ van Kevin McCloud, was het voor mij al snel duidelijk dat ik later woningen wilde realiseren. Zo ontdekte ik op de middelbare school het programma SketchUp en begon ik mijn eerste ontwerpen uit te werken.

 

Naast mijn passie voor architectuur wil ik mijn toewijding voor historische gebouwen niet onvermeld laten. In het verlengde van mijn afstudeeronderzoek ‘’Van Schuur naar Woning’’ ontwikkel ik plannen om door middel van herbestemming en transformatie het verval van cultuurhistorische agrarische bijgebouwen te voorkomen. Het is fantastisch om bij Rustiek Bouwen met deze bouwhistorische kennis woningen te ontwerpen waarbij de cultuurhistorische kenmerkende elementen zijn geïntegreerd in een hedendaags ontwerp. Ik noem het ook wel een modern ontwerp in een historisch jasje.

Contact

Bedankt voor uw interesse. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen of opmerkingen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.

T:  06-1492 6499

bottom of page