top of page
Rustiek Bouwen - Jochem Vermeulen - Logo.jpg

Jochem Vermeulen

Mijn naam is Jochem Vermeulen (1996) en ik ben de oprichter van Rustiek Bouwen. Architectuur en de presentatie ervan hebben mij van jongs af aan al aangesproken. Vooral programma's zoals 'Grand Designs' van Kevin McCloud inspireerden mij en deden me al vroeg beseffen dat ik later gebouwen wilde ontwerpen en visualiseren. Naast deze passie heb ik ook een sterke interesse in historische gebouwen en hoe ze zijn gebouwd. Met name de authentieke houtconstructies, die als onderdeel van de hoofddraagconstructie het oudste gedeelte vormen van een bouwwerk. Ze stralen een unieke sfeer en warmte uit die met de jaren alleen maar mooier worden. Tijdens mijn afstudeeronderzoek "Van Schuur naar Woning" heb ik uitgebreide kennis kunnen vergaren over de houtconstructies, welke ik vandaag de dag nog steeds toepas.

Na werkervaring te hebben opgedaan in de bouwwereld, was het dan zover. In 2022 startte ik mijn eigen bedrijf ‘’Rustiek Bouwen'', waarin zowel mijn passie voor architectuur als historie samenkomen. De combinatie van deze authentieke houtconstructies met moderne architectuur creëert een prachtig contrast, wat de stijl is waar Rustiek Bouwen voor staat.

Contact

Bedankt voor uw interesse. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen of opmerkingen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.

T:  06-1492 6499

bottom of page